Skip to content

07.11.2025 жылы бракераждық комиссия құрамы асхана жұмысына зерделеу жүргізді,бір күндік…

07.11.2025 жылы бракераждық комиссия құрамы асхана жұмысына зерделеу жүргізді,бір күндік сынаманы,ас мәзірін,асхананың тазалығын,тоңазытқыштарды,азық-түліктердің жарамдылық мерзімдерін тексерді.
Перспективалық ас мәзіріне сәйкес ыстық тамақ күнделікті беріліп,қадағаланып отырылады. Тағамдардың дайындау технологиясы ас мәзіріне сай беріліп отыр. Аспазшылардың формасы таза,жұмыс орны да талапқа сай. Күнделікті тамақтың сынамасы алынып отыр.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *